Natteravnenes syvende årlige Ravnerok i Tilst...

Natteravnenes syvende årlige Ravnerok i Tilst...

16-06-2014

"Igen i år var vejrguderne med os – og det gør jo en stor forskel for at et udendørs arrangement bliver en succes" fortæller Solveig Rydahl som er formand for de lokale Natteravne med et stort smil.

Omkring 3-400 mennesker hørte musik og deltog i aktiviteterne i det grønne område ved tst Aktivcenter. I år var der igen masser af god musik og sang på scenen, hvor lokale bands optrådte: Firerain (Tilst Fritidsklub), Baby Blue og Casanova (Tilst Ungdomsklub), WUP og Vamonos (Blå Boks/Tilst kirke). Det var tydeligt, at alle havde øvet sig meget, de gav den max gas på scenen og var helt fantastiske. Mon ikke flere af dem bliver prof inden for musikkens verden en dag.

Traditionelt vis var det populære Tilst-band Acoustica også med, og de var som alle de andre år helt suveræne.

"Vi havde i år krydret vores dag med masser af børnevenlige aktiviteter med præmier, hvor der kunne skydes på fodboldmål med point-huller, kaste tennisbolde mod dåser, dartspil (ramme balloner) og kartoffelmaskinen (ramme kartoffel med en hammer, når den kommer ud fra et rør) Mange i Tilst har savnet ’Mosefesten’ i flere år, hvor der bla. var den slags aktiviteter. Det viste sig også, at det var en stor succes med disse tiltag – der var konstant kø ved aktiviteterne, og der var som altid stor efterspørgsel efter karruselture og hygge hos True Spejderne." fortsætter Solveig

Dagen igennem var der desuden workshop hos gøgleren Jesper von Kriegbaum, hvor man kunne lære at gå på line, jonglere og meget andet. Senere optrådte Jesper selv med sine imponerende evner – også med at få børn og barnlige sjæle til at være med.

Konferencier-trioen Frederik, Lasse og Anders (3 friske gutter fra Blå Boks) fik masser af smil frem - i løbet af dagen - med deres skønne og underholdende præsentationer.

Bydelsmødrene og Fællesrådet (Tilstliv.dk) havde lige som Natteravne også en bod på pladsen. Foreningsliv og fællesskab er vigtigt! Jo flere vi er – jo mere synlige er vi..!

"At Ravnerok til stadighed kan arrangeres kan vi takke vores fantastiske samarbejdspartnere for: Fællesrådet, Tilst Fritidsklub, Blå Boks (Tilst kirke), Tilst skole, tst, Truespejderne (DDS) og Al2bolig. Som altid har vi været heldige og taknemlige for ekstraordinær økonomisk støtte fra Genbrugsbutikken Tilst, Fællesrådet, Bymændene i Tilst og Dansk Mobilscene" slutter Solveig.

Læs mere her