Kronprinsparrets Sociale Pris 2013

Kronprinsparrets Sociale Pris 2013

28-10-2013

De fleste forældre kender bekymringen, når de unge tager i byen. Hvor tager de hen, og hvad laver de? Her gør Natteravnene en stor forskel, for når Natteravnene er på gaden, er der mere trygt i nattelivet. Nu har Natteravnene modtaget den mest fornemme anerkendelse inden for det sociale område i Danmark: Kronprinsparrets Sociale Pris 2013, der gives til et banebrydende socialt initiativ eller projekt.


Fotograf Keld Navntoft, Scanpix - Natteravnenes Sekretariatschef Erik Thorsted & Stig Kjerulf fra Fonden for Socialt Ansvar modtager Kronprinseparrets Sociale Pris 2013

At valget faldt på Natteravnene begrundede Kronprinsparret blandt andet med disse ord:

”Natteravnene er en organisatorisk nyskabelse for, hvordan frivilligt socialt arbejde kan udvikles og drives enkelt og effektivt. Det er vores håb, at prisen kan medvirke til at fortsætte den imponerende udvikling, som er til stor inspiration for, hvordan nogle af samfundets væsentligste sociale udfordringer kan tackles igennem dynamisk, enkelt og effektivt frivilligt socialt arbejde.”

Prisen er en vigtig anerkendelse af Natteravnenes indsats
- De unge elsker Natteravnene, fordi vi har tid til dem på deres præmisser og ikke kommer med løftede pegefingre. Kronprinsparrets Sociale Pris 2013 er en vigtig anerkendelse af de tusindvis af Natteravne, som gør en frivillig indsats især for børn og unge, siger Erik Thorsted, sekretariatschef i Natteravnenes Landssekretariat.

Læs udsendte pressemeddelelse her


Fotograf Lisbeth Grosmann - Bikubenfonden